miercuri, 30 mai 2012

Visul oricarui om.

Cu toti vrem sa traim mai bine,mai frumos si mai echilibrat,dar de multe ori ne abatem de pe drum.Nu acceptam uneori ca noi suntem responsabili de cum alegem sa traim ,ca viatza este o calatorie care presupune atentie ,preocupare,credintza si multa iubire pentru noi si pentru ceilalti .
Visez la o lume mai buna,preocupata de a fi nu de a avea.O lume care sa fie responsabila de propia experientza in care sa stie ca prin propia existentza,prin propia schimbare poate genera transformarii uriase.Visez la o lume in care oamenii sa-si gaseasca sensul in de a fi unici prin acceptarea lor ca persoane imperfecte si totusi minunate care sa se respecte pe ei si sa invetze sa-i respecte si sa-i iubeasca si pe ceilalti.Visez la O LUME in care sa ne unim puterile ca aliati si nu ca dusmani sa ne privim cu mai multa iubire si cu mai multa credintza pentru a fi mai sanatosi ,mai impliniti si mai fericiti!
Visez ca oamenii sa inteleaga ca nu putem supravietui doar folosind!Trebuie sa acceptam ca doar impreuna putem merge mai departe,ca nu mai putem trai in frica si ca avem nevoie de pace si liniste ca sa fim mai creativi.Avem nevoie
sa ne facem intelesi prin comunicare,sa fim mai toleranti unii cu altii ,cred cu tarie ca nu mai putem trai nepasatori si nici singuri,trebuie sa invatam sa traim impreuna si sa facem din viatza o arta in care sa daruim emotiile si viziunile pentru a creea o lume mai frumoasa. 
Sa ne facem intelesi prin comunicare, sa fim toleranti unii cu altii si sa ne luam puterea din acceptarea si respectul pentru celalalt, pentru unicitatea lui si cu entuziasm sa ne punem pasiunea in slujba unei vieti mai bune pentru noi si copiii nostri. Cred cu tarie ca nu mai putem trai nepasatori si nici singuri. Trebuie sa invatam sa traim impreuna cu noi ca sa ne putem intelege unii cu ceilalti si sa facem din viata o arta in care ne exprimam cu emotie viziunea pentru a crea o lume mai frumoasa.
Viatza este un joc de noroc in care nu ajungem sa impartim noi cartile dar suntem obligati sa le jucam cat mai bine.aceasta este datoria noastra fatza de noi si fatza de copii nostri.
Gandul meu de astazi este :"haide-ti sa facem din viatza noastra un model de traire care sa ne dea sperantza ca viatza poate fi traita frumos.Viatza poate fi mai buna ,se poate schimba haide-ti sa fim noi schimbarea pe care o vrem in lume!!
Pentru a ajunge sa ne simtim impliniti si fericiti trebuie sa invatam sa ne desavarsim arta de a trai satisfacandu-ne nevoile fundamentale :de a trai,de a iubi,de a invatza si de a lasa ceva in urma ca mostenire.  (citat)