duminică, 3 iunie 2012

Sensul vietii.

V-ati gandit vreodata cand v-ati trezit dimineatza ca este posibil ca seara sa nu mai aiba sansa sa va mangaie pleoapele si sa va daruiasca somnului?
Probabilitatea ca sa muriti in cursul zilei de azi este total prezenta..caci pentru a muri este suficient doar o secunda..si apoi toti suntem datori vietii cu o moarte.Dar ceea ce este important este cate clipe vom trai cu adevarat astazi.
Sigur ve-ti zambi si ve-ti spune ce te-a apucat  astazi sa gandesti despre asta,dar uite vreau sa va provoc sa traiti macar fie si numai pentru 24 de ore cu aceste ganduri in minte,ar fi un inceput bun.
Oare de ce uitam sa fim fericiti pentru lucrurile firesti,pentru un rasarit de soare frumos,pentru o noua zi in care putem merge mai departe,pentru o ploaie care parca ne spala sufletele.
Viatza noastra nu se petrece in viitor si nici in trecut,nu mai suntem oamenii de ieri si nici nu stim cum vom fi maine sau daca vom fi  haideti sa traim viatza mai incet ca sa avem timp sa intelegem ceva din ea si sa nu ni se para la sfarsit ca a fost doar un film care s-a derulat prea repede pentru a prinde macar esentialul din el.
Trebuie sa traim permanent momentul prezent "aici" si "acum"Noi de obicei avem tendintza de a amana fericirea pentru mai tarziu (cand copii vor fi mari ,cand voi avea timp mai mult ,etc )pentru un "atunci" si "acolo" Adevarata fericire poate fi atinsa numai prin faptul de a acorda o permanenta atentie clipei prezente.
               Fiecare moment este al vostru deci..............traiti-l.                                      (citat)